Blubberaars, supporters en publiek

Vanavond is er weer een vergadering geweest voor 18 juni. Er is weer veel geregeld en besproken over wat er verbetert of verandert kan worden. Zo ook het aangaande over het aanpassen van de standaard klasse.

Nadat er al meerdere wedstrijden de klasse hadden opgesplist naar standaard klasse en SUPER standaard klasse, gaat autoblubbering Kloosterhaar dit ook toepassen door de instap drempel voor nieuwe rijders zo laag mogelijk te houden!

Waneer een auto gebruikt maakt van NOS (lachgas), zelf opgebouwde turbo/compressor en als de achteras zodanig aangepast is moet deze meedoen in de SUPER standaard klasse.

Diegene wat zich al hebben opgegeven en voor de duidelijkheid aan willen geven in welke klasse ze willen/moeten rijden, zouden die ons dan nogmaals een mail willen sturen via autoblubberingkloosterhaar@hotmail.nl

Het opgave formulier is nog niet aangepast maar bij de “opmerking” kan aangegeven worden welke gewenste klasse gereden word.

Bij vragen of eventuele opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via facebook en of mailcontact.

Met vriendelijke groet
Organisatie Autoblubbering Kloosterhaar